Vårt erbjudade

Kom i kontakt med kompetens från LIU

Våra konsulter bidrar med den senaste kunskapen, ett stort engagemang och nya infallsvinklar.

Genom vårt nära samarbete med LiU kan vi erbjuda konsulter med kunskap inom flera olika kompetensområde. Vid behov kan vi sätta samman konsulter med olika kompetens för att på ett bättre sätt kunna lösa era utmaningar.

Vårt tillvägagångssätt är enkelt men effektivt. Vi tror på den personliga dialogen där vi inleder med att lyssna och identifiera var era utmaningar ligger för att skräddarsy ett uppdrag utifrån era förutsättningar. Uppdragen kan därför variera i omfattning, allt från ett antal timmar i veckan till arbete på heltid under en viss period.

Kvalitet i fokus

Kvalitetssäkrat arbete med erfarna projektledare

Vi vet att effektiva processer och kommunikation är avgörande för lyckade projekt. Vi kompletterar därför våra studentkonsulter med erfarna projektledare för att garantera ett resultat av hög kvalitet.

Är ni intresserade av mer senior kompetens? Genom vårt affärsområde Spetsa förmedlar vi även skräddarsydda tjänster som bygger på den spetskompetens och erfarenhet som finns hos forskare och lärare vid LiU.

Läs mer på Spetsa

Inom dess områden har vi studentuppdrag

Områden företagssupport

Inom dessa områden kan du få hjälp för ditt företag

  • IT & webbstöd: bygga en hemsida/webshop, säkerställa kontinuerlig drift av applikationer eller hemsidor, förbättringsarbete och utveckling, support och SEO
  • Ekonomi & organisation: affärsutveckling, sälj, lönsamhetsanalyser, go to market strategier och marknadsverifiering
  • Kommunikation: säljkoncept, powerpoints, omvärldsbevakning, grafisk profil, uppdatering av sociala medier
  • VD-assistent eller administratör: lösa administrationen under, inför och efter möten samt i det dagliga arbetet och ansvara för inkommande mail och telefonsamtal
  • HR & rekrytering: rekryteringar, onboarding, employer branding, policys och rutiner
  • Juridik & dokumentation: ta fram och uppdatera avtalsmallar, juridisk rådgivning, ta fram förslag till förhandlingsunderlag, granska kontrakt och skatterätt

Tidigare kunduppdrag

Voysys

Ett bra sätt att komma i kontakt med drivna och engagerade studenter som kan utföra uppdrag som man inte kan anställa någon på heltid för.

Voysys

Sälj och Employer Branding

Crearum

Ett effektivt sätt att få tillgång till kvalificerad kompetens till ett bra pris. Projektledarna har upprepat visat att man har förstått våra krav och önskemål och hittat bra kandidater.

Crearum

Verksamhetsstöd

Flexime

Vi har jobbat med Unitalent sedan våren 2018 och är mycket nöjda med både Unitalent och konsultens arbete. Vi vill med nöje lämna Unitalent våra allra bästa rekommendationer.

Flexime

Ekonomiassistent

Lead

Unitalents medarbetare bidrar med såväl kompetens och driv som egna reflektioner och synpunkter som berikar. Jag tycker om att jag får nytta av kloka ögon och smarta analyser.

Lead

Rekrytering

Vadstena kommun

Unitalent har ställt frågor där klargörandet har behövts och hela tiden återkopplat på ett tydligt och trevligt sätt. Slutprodukten – den rapport vi beställde – motsvarar alla krav vi satte.

Vadstena kommun

Omvärldsbevakning

Flinck

Jag vände mig till Unitalent för att rekrytera en duktig mjukvaruutvecklare som skulle vara med att bygga grunden till vårt grafiska gränssnitt. Processen var snabb, smidig och konsulten var mycket kompetent.

Flinck

Mjukvaruutveckling

Livgrenadjärmässen

En fördel med Unitalent är att de har projektledare som är med som kontaktpersoner i varje projekt. De säkerställer att leveranserna håller hög kvalitet och ser till att överlämningar sker smidigt.

Livgrenadjärmässen

Verksamhetsstöd

AgriOpt

Bemötandet från Unitalent har alltid varit professionellt, trevligt och fokuserat på att lösa vårt rekryteringsbehov. Jag kan varmt rekommendera Unitalent till alla som behöver stärka sitt team med fler drivna personer!.

AgriOpt

Apputveckling

Holmen

Unitalent har med marginal levererat det vi hade förväntat med god kvalitet, tidsplanering, tillgänglighet och flexibilitet då vi behövt göra ändringar av planen.

Holmen

Verksamhetsanalys

Arboair

Vi hade tighta deadlines och då frågade vi Unitalent om hjälp dagen efter satt vi i möte med en kompetent person. Slutresultatet blev jättebra.

Arboair

Grafiskt material