Vårt erbjudade

Anlita studenter och forskare från LiU för att lösa era utmaningar

Vi erbjuder tidsbestämda, skräddarsydda projekt eller löpande stöd över tid inom ett stort antal områden.

Vi har en databas med över 1 500 studenter och forskare som vill göra uppdrag och vi lägger stor vikt vid att hitta rätt kompetens för just ditt behov. Genom en välbeprövad rekryterings- och matchningsprocess ser vi till att våra kunder får det stöd som de önskar och att våra konsulter får möjlighet att utvecklas på ett sätt som fungerar med studier och/eller arbete.

Tidsbestämt projekt

Kvalitet och resultat i fokus

Olika behov kräver olika lösningar och hos oss är det väldigt viktigt att hitta en lösning som blir bra för både kund och konsult.

Genom paketerade erbjudanden skräddarsydda för just ditt behov kan vi på ett effektivt och enkelt vis erbjuda uppdrag inom bland annat hemsidor, marknadsverifieringar, design, LCA-analyser mm.

Vi vet att effektiva processer och kommunikation är avgörande för lyckade projekt. Vi kompletterar därför våra konsulter med erfarna projektledare för att garantera ett resultat av hög kvalitet.

Inom dess områden har vi studentuppdrag

Löpande stöd över tid

Företagssupport – anlita studenter och forskare för att lösa era utmaningar

Har du för mycket att göra? Inom dessa områden kan hyra in kompentens för att avlasta dig med uppgifter som du inte hinner med eller där du saknar intresse eller kunskap.

IT & webbstöd: säkerställa kontinuerlig drift av applikationer och hemsidor, förbättringsarbete och utveckling, support och SEO

Ekonomi & organisation: affärsutveckling, sälj, lönsamhetsanalyser, go to market strategier

Kommunikation: säljkoncept, powerpoints, omvärldsbevakning, grafisk profil, uppdatering av sociala medier

VD-assistent eller administratör: stöd inför och under styrelsemöten, administrationen kopplat till möten och projekt, administration i det dagliga arbetet och ansvar för inkommande mail och telefonsamtal

HR & rekrytering: rekryteringar, onboarding, employer branding, policys och rutiner

Juridik & dokumentation: ta fram och uppdatera avtalsmallar, juridisk rådgivning, ta fram förslag till förhandlingsunderlag, granska kontrakt och skatterätt

Vill du ha hjälp inom ovannämnda eller andra ärenden, läs mer och kontakta oss!

Kompetensförsörjning

Rekrytera genom hyr-köp

Vill ni säkra ert företags framtida kompetens? Vi hjälper er att fånga upp 
de bästa studenterna i ett tidigt skede.

Genom att introducera en student i er organisation redan under 
studietiden fångar ni tidigt upp en formbar och engagerad framtida 
medarbetare. Vid examen har ni redan kommit långt med er nya stjärna 
och kan göra en smidig rekrytering.

Välkommen att kontakta oss på Unitalent så berättar vi mer.

Tidigare kunduppdrag

Voysys

Ett bra sätt att komma i kontakt med drivna och engagerade studenter som kan utföra uppdrag som man inte kan anställa någon på heltid för

Voysys

Sälj och Employer Branding

Crearum

Ett effektivt sätt att få tillgång till kvalificerad kompetens till ett bra pris. Projektledarna har upprepat visat att man har förstått våra krav och önskemål och hittat bra kandidater.

Crearum

Verksamhetsstöd

Flexime

Vi har jobbat med Unitalent sedan våren 2018 och är mycket nöjda med både Unitalent och konsultens arbete. Vi vill med nöje lämna Unitalent våra allra bästa rekommendationer.

Flexime

Ekonomiassistent

Lead

Unitalents medarbetare bidrar med såväl kompetens och driv som egna reflektioner och synpunkter som berikar. Jag tycker om att jag får nytta av kloka ögon och smarta analyser.

Lead

Rekrytering

Vadstena kommun

Unitalent har ställt frågor där klargörandet har behövts och hela tiden återkopplat på ett tydligt och trevligt sätt. Slutprodukten – den rapport vi beställde – motsvarar alla krav vi satte.

Vadstena kommun

Omvärldsbevakning

Flinck

Jag vände mig till Unitalent för att rekrytera en duktig mjukvaruutvecklare som skulle vara med att bygga grunden till vårt grafiska gränssnitt. Processen var snabb, smidig och konsulten var mycket kompetent.

Flinck

Mjukvaruutveckling

Livgrenadjärmässen

En fördel med Unitalent är att de har projektledare som är med som kontaktpersoner i varje projekt. De säkerställer att leveranserna håller hög kvalitet och ser till att överlämningar sker smidigt.

Livgrenadjärmässen

Verksamhetsstöd

AgriOpt

Bemötandet från Unitalent har alltid varit professionellt, trevligt och fokuserat på att lösa vårt rekryteringsbehov.

AgriOpt

Apputveckling

Holmen

Unitalent har med marginal levererat det vi hade förväntat med god kvalitet, tidsplanering, tillgänglighet och flexibilitet då vi behövt göra ändringar av planen.

Holmen

Verksamhetsanalys

Arboair

Vi hade tighta deadlines och då frågade vi Unitalent om hjälp dagen efter satt vi i möte med en kompetent person. Slutresultatet blev jättebra.

Arboair

Grafiskt material

Kolmården

På uppdrag av Kolmårdens forskningschef utförde studentkonsulter från Unitalent ett reparationsarbete på klickdetektorer.

Kolmården

Motala kommun

På uppdrag av Motala kommun utförde Unitalent en marknadsundersökning kring varför folk pendlar från Motala och om de istället skulle vilja bo respektive jobba i Motala.

Motala kommun

Marknadsundersökning