Utför forskningsuppdrag med Unitalent

Affärsmässigt stöd

Unitalent är din partner när det kommer till att utföra bisysslor som forskare vid Linköpings Universitet. Vi finns här för att underlätta för dig och ge dig möjligheten att skaffa värdefulla erfarenheter som kompletterar din forskning och undervisning.

Vi erbjuder en rad tjänster inklusive affärscoachning, avtalsrådgivning, faktureringshantering och administrativ support. Vid behov kan vi även hjälpa dig med att utforma och skriva anbud vid upphandlingar.

Med Unitalent kan du fokusera på ditt uppdrag så tar vi hand om det administrativa.

Låt dina idéer bli verklighet med vårt stöd

Skräddarsytt stöd för just dig

Har du en idé som du vill ta steget att kommersialisera, men inte ensam driva? Hos oss hjälper vi anställda vid LiU att förverkliga sina idéer och sälja sina produkter eller tjänster. Även om du inte har planer på att starta ett företag, kan vi hjälpa dig att kommersialisera din forskning.

Vi erbjuder hjälp inom bland annat affärsmodellering och marknadsanalys för att stödja dig på vägen. När du har klart för dig vad och hur du vill sälja, kan vi även bistå med säljarbetet. Om du inte önskar att driva ett eget företag kan försäljningen genomföras tillsammans med Unitalent. Du kan sedan fakturera oss eller så betalar vi ut ersättningen till dig som lön.

Försäljning är ibland det mest effektiva sättet att sprida kunskap till dem som verkligen behöver den. Det är därför vi är här för att hjälpa dig i den här processen och erbjuda vårt stöd.

Vi förstår vikten av att få din kunskap och dina idéer ut på marknaden och se till att de når rätt målgrupp. Vårt team har gedigen erfarenhet och kunskap inom försäljning och marknadsföring, och vi är engagerade i att hjälpa dig att lyckas.

Låt oss vara din partner för att förverkliga dina idéer och nå framgång på marknaden!

Är du arbetsterapeut och vill köpa licenser eller anmäla dig till en utbildning?

Besök vår webbutik nedan!

Bisyssla

Utforska spännande möjligheter

Som anställd vid Linköpings universitet har du möjligheten att engagera dig i bisysslor vid sidan av din ordinarie anställning. För att delta i en bisyssla krävs godkännande från din chef och prefekt, och bisysslan får inte vara förtroendeskadlig, konkurrerande eller hindra ditt arbete.

För mer information om LiUs riktlinjer för bisysslor, klicka här.

Har du frågor och funderingar kring bisysslor, ring oss och bolla.

Våra forskare

Jane Holstein är legitimerad arbetsterapeut och har en medicine licentiatexamen. Hennes forskningsområde rör instrumentutveckling inom kulturell kompetens för personal.

Jane Holstein

Kulturell kompetens

My research interest is focused on teachers ’and students’ perceptions and ways of experiences of an interaction between learning environments both in the classroom and outdoors.

Anders Szczepanski

Sedan en längre tid har jag i min forskning ägnat mig åt att förstå och förklara fenomenet arbetsförmåga, vilket bland annat resulterat i den konceptuella referensramen Assessment of Work Functioning (AWF).

Jan Sandqvist

Mitt forskningsområde är arbetslivsinriktad rehabilitering, med särskilt fokus på bedömning av arbetsförmåga.

Elin Ekbladh